Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція викрила зловмисників, які грабували у центрі Львова

Львівські правоохоронці викрили зловмисників, які пограбували перехожих у центрі міста. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Обидва пограбування сталися 11 травня. Перше з них зловмисники вчинили близько четвертої години ранку на проспекті Шевченка у Львові. За словами 24-річного львів’янина, який звернувся до Галицького відділу поліції, на нього напали двоє невідомих юнаків. Завдавши чоловікові декілька ударів, вони заволоділи його мобільним телефоном «Мейзу», навушниками та кросівками. Загальна сума заподіяних збитків – близько 5 000 гривень.

«До першого пограбування причетні двоє 22-річних львів’ян, які входили до цієї групи. Решта стояла неподалік і спостерігала за тим, що відбувається. Тікаючи з місця події, один із зловмисників підвернув ногу. Відпроваджуючи травмованого додому, компанія дорогою обрала собі ще одну жертву. На вулиці Герцена був пограбований інший перехожий – 40-річний місцевий мешканець, у якого забрали мобільний телефон вартістю 7000 гривень», - розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Галицького відділу поліції підполковник поліції Петро Швороб.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Наразі встановлюються обставини цих подій, триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ