Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Викрито на хабарі посадовця Держпродспоживслужби Дніпропетровщини

Головного спеціаліста Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області викрито на хабарі. Про це 13 липня Гал-інфо повідомили у прес-службі Військової прокуратури південного регіону.

Військова прокуратура Криворізького гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, за оперативного супроводження працівників УЗЕ в Дніпропетровській області ДЗЕ Нацполіції України, задокументувала факт одержання неправомірної вигоди головним спеціалістом Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Дніпропетровській області.

Установлено, що за видання дозвільних документів фізичній особі-підприємцю посадовець Держпродспоживслужби вимагав неправомірну вигоду в сумі 13 тис. гривень.

Під час одержання вказаної суми хабаря, 12.08.2019, головного спеціаліста затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.

На сьогодні слідчі та прокурори проводять першочергові слідчі дії.

Військова прокуратура готує затриманому повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Криворізького ВП ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, у Львові паталогоанатом вимагав хабар за розтин тіл.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ