Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

"Вимагаємо відставки міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова", - заява "Свободи"

"Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявляє: уся відповідальність за теракт під стінами парламенту, внаслідок якого постраждали десятки людей, лежить на чинній владі", - "про це йдеться у заяві, яку поширила прес-служба ВО "Свобода".

І далі: "Саме влада спільно з проросійським "Опозиційним блоком" спровокувала українців до протесту, поставивши у порядок денний парламенту та проголосувавши в першому читанні зміни до Конституції України, які закріплюють особливий статус Донбасу та є фактичною капітуляцією перед Кремлем.

Саме міліція першою застосувала силу до пікетувальників, спровокувавши численні сутички. Натомість, правоохоронці не вжили належних заходів для нейтралізації провокаторів. Очевидно, що використання вибухового пристрою, який невідомі кинули в правоохоронців, є заздалегідь спланованою провокацією, спрямованою проти українських патріотів.

Вимагаємо відставки міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, чия злочинна бездіяльність призвела до трагедії. Звертаємося до представників парламентської коаліції з вимогою не голосувати у другому читанні за пропонований проєкт змін до Конституції".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ