Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Винниківський «Рух» підписав першого новачка у зимове міжсезоння

Винниківський «Рух» продовжує збирати у своєму складі вихованців Львівського футболу. У понеділок, 28 листопада, контракт з клубом підписав захисник Іван Білий. Останнім клубом оборонця був київський «Арсенал». Контракт з «Рухом» Іван Білий підписав на один рік.

Іван Білий народився 27 січня 1988 року у Трускавці. Вихованець ЛУФК. Перший тренер – Володимир Вільчинський. Амплуа – захисник.  Зріст – 186 см, вага – 75 кг. Виступав за такі команди: «Арсенал» (Біла Церква), ФК «Львів», ФК «Миколаїв», «Севастополь», «Десна», «Сталь», ФК «Полтава» та «Арсенал» (Київ). За винниківський «Рух» Іван Білий гратиме під 88 номером.

«Не скажу, що позиція оборонця є найбільш проблемною у нашій команді, - каже спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький. – Плануємо провести точечну селекцію, тому почали саме з оборони. Іван Білий – вихованець львівського футболу, тому дуже приємно, що цей гравець отримав можливість повернутися додому. За цим футболістом слідкували ще раніше, а з його можливостями знайомий і наш президент Григорій Козловський. Тренер команди Руслан Мостовий знає цього футболіста за виступами у київському «Арсеналі» та в ФК «Львів». Руслану Мостовому, як колишньому захиснику, буде що передати в плані досвіду нашому новачку».

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ