Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Винниківський «Рух» зіграє спаринг з «Карпатами»

Після останнього офіційного матчу року футболісти винниківської команди ще впродовж двох тижнів перебувають у тренувальному процесі, а у відпустку підуть після 25-го листопада.

«Працюємо два тижні у підтримувальному режимі, – розповів головний тренер «Руху» Юрій Вірт. – У суботу, 17-го листопада, проведемо товариський матч із львівськими «Карпатами». А вже після 25-го листопада на футболістів чекає відпочинок і відпустка».

Можливість зіграти спаринг із «зелено-білими» з’явилася у зв’язку з перервою в чемпіонаті української Прем’єр-ліги, пов’язаної з матчами національних збірних.

«Не хочеться так одразу розпускати футболістів, – пояснив наставник «жовто-чорних», – бо виходить дуже велика пауза: відпустка терміном більше 2-ох місяців – занадто багато для гравців. А зараз погода дозволяє нормально працювати. Тим більше, з’явився варіант зіграти хороший спаринг, чому би ним не скористатися?».

«Хочемо під час товариської гри змінити позиції деяких футболістів, – додав Юрій Вірт, – подивитися, як вони діятимуть в інших амплуа. Я особисто бачу декого на іншій позиції на футбольному полі. Тож варто спробувати поекспериментувати».

Не виключено, що на «Рух» чекають певні кадрові зміни, адже нинішні результати не влаштовують керівництво клубу. «На зимове середсезоння ми запланували 3 тренувальні збори, – зазначив Юрій Вірт. – Однозначно потрібне підсилення деяких позицій. І треба за зиму створити команду, яка наступного року насамперед досягатиме результату».

ФК "Рух"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ