Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вирвав з рук сумку та втік: у центрі Львова чоловік пограбував перехожого

Як встановили правоохоронці, 2 вересня близько 22.00 у подвір’ї одного з будинків на вулиці Коперника у Львові невідомий зловмисник вирвав у перехожого – місцевого мешканця віком 63 роки, наплічну сумку та втік. За словами заявника у сумці був мобільний телефон, документи та інше майно. Про це повідомили 4 вересня відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі Львівського районного управління поліції №1.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження, розташовані в рамках програми «Безпечна Львівщина», встановили місце перебування зловмисника та протягом години затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Ним виявився 35-річний мешканець Чернівецької області. Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ