Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вишукані клатчі для неперевершеного образу

В інтернет-магазинах Києва запропоновано безліч цікавих моделей жіночих сумок. Серед них найбільш популярні мініатюрні клатчі.

Вони прекрасно підходять до будь-якого образу. Основна відмінність від класичних сумок - невеликий розмір, клатчі є стильним, але не функціональним аксесуаром. Якщо потрібно взяти з собою більше, ніж ключі і телефон, варто подумати про придбання місткої моделі.

Клатч жіночий потрібен для доповнення наряду. Маленька сумочка повинна відповідати за фактурою та тоном образу дівчини. Якщо буде потрібна універсальна модель, можна зупинитися на білій або чорній. Такий клатч чудово доповнить будь-який образ.

Сумочка для вечірок

Шкіряні моделі відмінно виглядають з різними типами нарядів:

  • строгим костюмом;

  • вечірньою сукнею;

  • образом в стилі кежуал і так далі.

Щоб створити вишуканий образ, необхідно ретельно продумати свій гардероб. Для походів на офіційні заходи важливо доповнити стиль невеликий сумочкою, яка вкаже на відмінний смак власниці.

Ви зможете надіти коктейльне плаття на вечірку, вибрати яскравий шкіряний клатч та прекрасно виглядати в очах оточуючих. Не менш цікавими є моделі, ремінець у яких є ланцюжком.

Також клатчі - це відмінний спосіб доповнити наряд нареченої. Біле плаття буде відмінно гармоніювати з невеликою сумочкою. В цьому випадку жіночий аксесуар повинен бути в тон. Ніжні відтінки роблять образ ще більш привабливим та романтичним.

Декоративні моделі

Клатчі рідко виконуються без декору. Якісні шкіряні моделі доповнюються стильною фурнітурою. Це можуть бути класичні гудзики та замки. Невеликі ланцюжки на застібці, яскраві принти або бахрома дозволять створити стильний образ. Для кежуал підійде сумочка, прикрашена металевими елементами на зовнішній частині виробу.

Для холодного сезону багато хто воліє придбати багатофункціональні моделі. Вони виконуються у вигляді муфти, в яку ви зможете заховати руки. Невеликі кишені підходять для зберігання особистих речей.

Шкіряні клатчі мають невеликий ремінець для зручного носіння в руці. Деякі – на довгому ланцюжку, їх можна повісити через плече. Аксесуари можна взяти з собою та не замислюватися про те, що нікуди покласти особисті речі.

В каталозі сайту розміщено безліч вишуканих моделей, які стануть чудовим доповненням образу. Ви зможете підібрати клатч, виповнивши сортування за ціною або іншими параметрами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ