Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» оприлюднив вистави тижня.

Львівський академічний театр ляльок цього тижня запрошує гостей на такі вистави:

12 січня – «Коло». Велике Коло – цикл нашого життя від народження до переродження. Тіньова фольк-містерія «Коло» – це можливість крізь призму обрядових пісень, оживлення казкових образів та зв’язок із корінням пращурів осягнути життя.

Час: 18:00 год.

13 січня – «Зоря благодатна». Реконструкція одного з найстаріших зразків українського барокового вертепу. Мандрівний дерев’яний будиночок-сцена з канонічними персонажами та автентичними співами. Біблійна історія про народження маленького Ісуса, де добро завжди перемагає.

Час: 12:00 та 14:00 год.

13, 14 січня – «Стук-Грюк». Ексклюзивна вистава, де малята пізнають і ознайомляться із новими предметами, поняттями, звуками, оточуючим світом. Зустріч почнеться із приємного знайомства з учасниками вистави, а ігровий майданчик у формі манежу, виготовлений з картонних коробочок-будинків,  допоможе пізнати малюку поняття власної оселі.

Час: 11:00 год.

14 січня – «Дорога до Вифлеєму». Побачивши Різдвяну зірку, що символізує народження Ісуса Христа, маленький Ослик прагне віднайти дорогу до Бога. Історія долі героя, який прагне віднайти своє земне призначення.

Час: 12:00, 14:00, 16:00 год.

Нагадуємо, що в Театрі ляльок упродовж з 12 – 14 січня триватиме фестиваль «Розколяда».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ