Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» оприлюднив список вистав на цей тиждень.

Львівський театр ляльок цього тижня запрошує гостей на такі вистави:

25 січня – «Засвітнє танго». Епос-фантазія за романом Юрія Винничука «Танго смерті».

Історія чотирьох юних друзів – українця, поляка, єврея та німця, які шукають своє власне місце у багатокультурному міжвоєнному Львові.

Час: 18:00 год.

27, 28 січня – «Дорога до Вифлеєму». Історія долі маленького героя, який прагне віднайти своє земне призначення. Побачивши Різдвяну зірку, що символізує народження Ісуса Христа – маленький Ослик прагне віднайти дорогу до Бога.

Час: 27 січня – 12:00, 14:00 год., 28 січня – 12:00, 14:00, 16:00 год.

27, 28 січня – «Як нотки пісеньку складали». Історія казкового світу звуків та кольорів, де проживають мама Ключ Соль та її дітки – різнокольорові нотки.

Вистава інклюзивного характеру, де інтерактивні розваги поєднуються із навчальними та розвиваючими моментами. Дітям пропонуватимуть не лише гру, а й вправи на увагу, дослідження та спостережливість.

Час: 11:00 год.

28 січня – «Стара пані висиджує». Моновистава «Театру у кошику», де зачіпаються глобальні питання минулого століття, багато з яких є актуальними й сьогодні. Розмова про гібридність світу та як протистояти цим глобальним проблемам.

Час: 19:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ