Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» опублікував афішу вистав на цей тиждень.

Львівський театр ляльок запрошує гостей на такі вистави:

12 червня – «Атомна русалка» (прем’єра). Історія українського міста, де люди весь час в очікуванні ракетних атак і ядерного удару. Постійна загроза тисне з усіх боків, балачки про ядерку чути звідусіль, атаки російських ракет занурили українські міста в темряву та холод. Однак життя триває і в таких умовах.

Час: 19:00 год.

15 червня – «А де ж пʼяте». У Курочки та Півника незабаром мають вилупитись аж п’ятеро курчаток. Та останнє курча вередує і, здається, зовсім не збирається з’являтись на цей світ. У чому справа та які пригоди чекають на молоду сім’ю?!

Час: 12:00 год.

16 червня – «Про Лицаря Прищака та Принцесу Гарнюню». В основі вистави п’єса сучасної польської драматургині – Марти Гусьньовської. Історія про несподіване одруження Принцеси Гарнюні – найкрасивішої, найрозумнішої і найпрацьовитішої дівчини у королівстві.

Час: 12:00 год.

15, 16 червня – «Як нотки пісеньку складали». Історія казкового світу звуків та кольорів, де проживають мама Ключ Соль та її дітки – різнокольорові нотки. Вистава інклюзивного характеру, де інтерактивні розваги поєднуються із навчальними та розвиваючими моментами.

Час: 11:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ