Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Виступ Джамали – найкращий, - російський музичний критик

Уминулі вихідні відбулася непересічна подія, яка додала інтриги до прогнозованого протистояння між Україною і Росією у фіналі Євробачення. Знаний російський музичний критик та оглядач газети "Московский комсомолец" Артур Гаспарян заявив, що після перегляду усіх репетицій, переконався: виступ Джамали – найкращий.

"Я дійшов висновку, що найкращий номер на Євробаченні цього року – найкраща пісня, найкраще вокальне виконання і взагалі усе найкраще – привезла на Євробачення-2016 у Стокгольм Джамала, яка виступає цього року за Україну", – відзначив Артур Гаспарян.

Він додав, що українка випромінює настільки "фантастичну божевільну енергетику", що у нього по тілу бігли мурашки під час репетиції. Її виконання він назвав "майстерностю найвищого ґатунку". А ще спрогнозував, що професійне журі, якщо воно буде оцінювати лише професійні якості виконавців, "не зможе не поставити Джамалу на перше місце".

"Для мене це номер один. І для мене пісня-переможець на конкурсі Євробачення – це "1944" у виконанні Джамали під прапором України", – підсумував Гаспарян.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ