Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Вийшов перший трейлер документального фільму Шона Пенна про війну в Україні

Став доступним трейлер документального фільму Шона Пенна "Суперсила" про війну в Україні. Прем’єра стрічки планується на 18 вересня.

Американський актор та режисер Шон Пенн, телевізійний діяч США Аарон Кауфман та їхня команда сім разів відвідали Україну, щоби зняти фільм про війну. Спершу в задумі стрічки було розповісти про шлях Зеленського від коміка до президента країни.

Пенн перебував в Україні на початку російського повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року.

Стрічка "Суперсила" містить бесіди із Зеленським у Києві на початку вторгнення. Президент розмовляє з режисером в укритті й каже: "Ми просто звичайні люди, які хочуть жити у своїй країні". Пізніше Зеленський продовжує звертатися через фільм Шона Пенна до всього світу: "Нам потрібно, щоб американці розуміли ціну, яку ми мусимо заплатити, щоб бути вільними".

Синопсис фільму змінився, і з лютого 2022-го картина охоплювала розмови з ветеранами російського вторгнення до Криму у 2014 році, вдовою чоловіка, який загинув на Революції гідності, а також із дітьми, вчителями, людьми, які втратили домівки, музикантами та політиками, із мобілізованими бійцями, які проходять військову підготовку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ