Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Визначено подальші кроки щодо впровадження проекту "Енергетична безпека"

Як повідомили у прес-службі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, 4 лютого 2019 року відбулася зустріч фахівців Міністерства енергетики та вугільної промисловості України з представниками Проекту "Енергетична безпека".

Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), та компанії Tetra Tech ES, Inc. (Tetra Tech), яка є виконавцем Проекту.

У ході зустрічі обговорено перспективи та подальші кроки у реалізації Проекту та заплановано наступні ключові зустрічі, включаючи подальше засідання Наглядового комітету Проекту.

Основними завданнями Проекту "Енергетична безпека" є підтримка у реформуванні та розвитку конкурентоспроможного енергетичного ринку, включаючи розробку моделей енергетичного ринку для ринків газу, електроенергії і теплової енергії, створення сприятливого законодавчого та політичного середовища, збільшення технічного потенціалу, розвитку людського та інституційного потенціалу, розвитку державно-приватного діалогу та поширення інформації, розробку навчальних програм у сфері енергетики тощо.

Очікується, що за результатами виконання Проекту будуть створені умови та нормативно-правові засади для реформування енергетичного сектору, виконання міжнародних зобов’язань та посилення енергетичної безпеки України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ