Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Як невдовзі зміниться парк Івана Павла ІІ

Сихів називають окремим містом за розвинену інфраструктуру та чималі розміри. Проте, задля отримання якісного дозвілля мешканці часто змушені їхати в інші райони.

Однак, нині цей район міста стрімко розвивається, аби мешканцям було комфортно тут жити: з'являються нові житлові комплекси, торгові центри та відпочинкові зони. Комунальне підприємство «Інститут просторового розвитку» організувало соціальне  опитування, аби дізнатися яким бачать у майбутньому дозвілля в самому серці Сихова його жителі. Найбільш відвідуваним місцем, безперечно, є саме парк імені Івана Павла ІІ. Тож саме на облагородження цього парку мешканці найбільше звернули увагу. Відтак, за результатами опитування, один із забудовників вирішив долучитися до облаштування цієї зеленої зони. Вже незабаром у парку імені Івана Павла ІІ, що на Сихові, з’явиться впорядкована відпочинкова зона та затишне місце для прогулянок. 

«Ми вирішили не нав'язувати мешканцям свою думку, тому, й пішли зворотнім шляхом – запиталися в них: «яким вони бачать парк поблизу своїх домівок?». Ми дізналися думки не лише жителів Сихова, а й представників адміністрації району, громадських організацій та церкви Різдва Пресвятої Богородиці. І вже за результатами цього опитування ми розробляємо проект», - каже керівник проекту «Avalon Up» Ігор Шаранда.

Як з’ясувалося, мешканцям району потрібно затишне місце для прогулянок, зони відпочинку, цікаві ігрові майданчики для малюків, безпечні, незасмічені та екологічні околиці. Відтак, компанія «Avalon Inc.» планує облаштувати безбар‘єрний і зручний вхід у парк, збільшити кількість алей для прогулянок, сучасний громадський простір, розмістити достатню кількість лавочок, освітити алеї та почистити озеро.  

Забудовник планує не лише створити житло з розвиненою інфраструктурою, а й покращити навколишню місцевість, щоб мешканцям Сихова щоразу було приємно повертатися додому та проводити час в своєму районі. Отож, вже незабаром містяни гулятимуть чудовими алеями, дітлахи гратимуться на інтерактивних унікальних та  екологічних майданчиках, їстимуть морозиво на зручних лавочках, а молодь влаштовуватиме романтичні побачення на березі озера в тіні височенних дерев. Люди будь-якого віку зможуть із задоволенням відпочити у парку, спостерігаючи за природою, якої так не вистачає у нашому великому і діловому місті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ