Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Як проходив обласний Фестиваль спорту на Львівщині

1/2
Нещодавно на Львівщині провели Фестиваль спорту з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Змагання й серія показових виступів відбулись на стадіоні Сихівського ліцею, що на вулиці Гната Хоткевича.

Основним акцентом програми став відкритий обласний турнір з кікбоксингу ІСКА. Тут спортсмени виборювали пам’ятні нагороди, інформують в ЛОДА.

У змаганнях з кікбоксингу взяли участь близько 200 учасників з 5 областей України, зокрема Закарпатської, Житомирської, Хмельницької, Київської і Львівської. 

Також у межах фестивалю для учасників влаштували показові виступи з художньої гімнастики, футболу, карате, вільної боротьби, дзюдо, ММА та танцювального спорту. Загалом до заходу приєднались понад півтисячі дітей. 

«Цей захід – чудовий приклад того, якими масштабними можуть бути заходи, коли федерація хоче влаштувати не просто змагання, а ціле спортивне свято для дітей. Ініціатором проведення такого фестивалю була обласна федерація кікбоксингу, ми у свою чергу підтримали цю ідею матеріально, організаційно та технічно», – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Нагадаємо, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей на Львівщині відбувся також чемпіонат України серед юнаків та дівчат 2010 та молодших років народження, що опинились у складних життєвих обставинах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ