Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ян Сух більше не тренуватиме львівських «Кажанів»

Після завершення волейбольного сезону львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» попрощався з тренером команди Яном Сухом.

Про це розповів президент клубу  Олег Баран.

«Ми подякували Яну Суху за його плідну роботу, він багато зробив для нашої команди і приніс багато чого нового і корисного для клубу «Барком», але далі продовжувати нашу співпрацю ми не будемо», - сказав президент ВК «Барком-Кажани».

Щодо нового наставника львівських волейболістів, то, за словами Олега Барана, це має бути фахівець,  який зможе зробити з молодих волейболістів достойних гравців. Більш детальну інформацію президент клубу пообіцяв повідомити згодом.

Ян Сух - польський волейболіст  і тренер з волейболу. 102 рази представляв Польщу в офіційних матчах волейболу в 1970-1973 роках. Він брав участь в Олімпійських іграх у Мюнхені (1972). Крім того, був учасником чемпіонату світу в Софії в 1970 році (5-е місце) та чемпіонату Європи в Мілані в 1971 році (6-е місце).

У 2003/2004 сезоні Ян Сух став першим тренером Resovii Rzeszów SSA (тоді серії B), який потрапив до польської Ліги з волейболу.

У 2011/2012 сезоні Ян Сух працює в якості тренера Campera Wyszków.

У 2013/2014 сезоні - перемога в чоловічій Лізі з волейболу Campera Wyszków.

У 2015/2016 сезоні - тренер ВК «Барком-Кажани» міста Львова.

ВК «Кажани»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ