Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Японський диригент та Луганський оркестр запрошують львів’ян послухати Бетховена

У Львівському органному залі 3 лютого відбудеться особливий симфонічний концерт: диригент з Японії Такуя Шігешіта та Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії виконають легендарну Пʼяту симфонію Людвіга ван Бетховена. Про це інформує ЛМР.

Симфонія №5 – беззаперечний шедевр, який вражає своєю емоційністю, драматизмом та є свідченням незламності людського духу. Цей твір розповідає про тріумф, про кожну важко здобуту перемогу, яка коли-небудь була чи буде.

У Львівському органному залі можна буде почути інтерпретацію цього твору у виконанні диригента з Японії, який заради цього виступу приїде в Україну в часи війни.

Такуя Шігешіта (Takuya Shigeshita) народився в Токіо, навчався у музичному коледжі Кунітачі, де отримав ступінь бакалавра. Має понад 25-річний досвід диригування. Лауреат численних диригентських конкурсів. Заступник генерального директора Всеяпонської федерації оркестрів середніх шкіл. Організатор та керівник Orchestra Club.

У 2023 році японський диригент приїздив в Україну, де дав, зокрема, концерт із Луганським філармонійним оркестром у Львівському органному залі, виконавши Антонін Дворжак – Симфонію №8 Соль мажор Антоніна Дворжака та Симфонію №10 Михайла Вербицького.

Концерт «Симфонічний вечір. Такуя Шігешіта» у Львівському органному залі відбудеться 3 лютого о 19:00.

Квитки на подію можна придбати на сайті kontramarka.ua або у касі Органного залу (вул. С. Бандери, 8).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ