Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ярмоленко повернувся до тренувань в загальній групі

Український півзахисник дортмундської Борусії в четвер приступив до повноцінних тренувань з основною командою. Про це повідомляє офіційний твіттер німецького клубу, - Еспресо.

28-річний вінгер почав працювати з м'ячем ще 26 березня і тепер повноцінно повернувся до тренувального процесу. Німецький клуб супроводжував повідомлення про повернення Ярмоленко відеороликом, на якому видно, що українець прекрасно себе почуває. Андрій роздає гольові передачі, а також не боїться вступати в боротьбу.

Нагадаємо, що український півзахисник отримав пошкодження 27 січня в матчі 20-го туру Бундеслігипроти Фрайбурга (2:2), після чого був змушений пропустити кілька тижнів через травму сухожилля. Незважаючи на те, що теоретично Андрій зміг би вийти на поле в грі чемпіонату Німеччини 8-го квітня проти Штутгарта, тренер команди не поспішає випускати українця на поле. Петер Штьогер збирається почекати, поки Андрій набере форму.

За час відсутності Ярмоленко Боруссія виграла 6 ігор, 4 звела до нічийного результату і в двох поступилася. Особливо болючою стала поразка 0:6 в останньому турі проти мюнхенської Баварії, після чого головний тренер команди потрапив під шквал критики. Крім того, дортмундська Борусія на стадії 1/8 фіналу вилетіла з розіграшу Ліги Європи, поступившись австрійському Ред Булл із Зальцбурга.

Якщо процес відновлення буде протікати в штатному режимі, Ярмоленко зможе вийти на поле вже в матчі чергового туру Бундесліги: 15 апреля проти Шальке 04. Дана зустріч може стати визначальною в боротьбі за срібні нагороди чемпіонату.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ