Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ярослав Підкіпняк презентував книгу «Футбол Прибузького краю»

Екс-футболіст червоноградського «Шахтаря», колишній очільник Федерації футболу Сокальського району Ярослав Підкіпняк презентував у Федерації футболу Львівської області свою нову книжку «Футбол Прибузького краю».

Вона розповідає про становлення та розвиток футболу на Сокальщині (як обласного, так і районного рівня), розпочинаючи з 50-их років ХХ століття і до наших днів. Окрім цього, тут можна знайти розповіді про футбольні поєдинки 20-30-их років минулого століття у Прибузькому краї.

Ярослав Підкіпняк розповів інформаційному центру Федерації футболу Львівської області, що матеріал для книжки він готував упродовж 3-ох років, збираючи інформацію з періодичних видань, Інтернет-простору та зі свідчень очевидців.

Видання «Футбол Прибузького краю» щедро насичене ілюстративним матеріалом: світлинами та турнірними таблицями. Шанувальники спорту мільйонів прочитають у книзі захопливу історію команд, дізнаються про їхні успіхи і досягнення.

Видати книжку Ярославові Підкіпняку, син якого Володимир сьогодні тренує соснівський «Рочин», допомогли Сокальська і Червоноградська міські ради, Сокальська районна рада та небайдужі футбольні ентузіасти.

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ