Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура  |  Війна з Росією

В Храмі Івана Хрестителя покажуть виставку присвячену пам’яті Юрія Колесника

В музеї найдавніших пам`яток Львова, вул. Ужгородська 1, Храм Івана Хрестителя покажуть виставку "ЯВІР" присвячену пам’яті Юрія Колесника та Героям війни живим і убієнним.

Виставка творів Юрія буде представлена з 5 травня до 31 серпня 2018 року. Як зазначили організатори вона покликана боротись супроти душевної деґрадації, розпаду особистості, байдужості, “духовної” смерті сучасного покоління.

Це дійство – виставка творів Юрія, покликана боротись супроти душевної деґрадації, розпаду особистості, байдужості “духовної” смерті сучасного покоління. “Зглянься з небес, Боже, і пом’яни мужів, убитих у розквіті літ і сил, старців – у силі духу й мужности... як добрих воїнів, що мужньо потрудилися у страшних вікопомних битвах зодягни їх там у шати світлі і чисті, як тих, що вибілили тут одяг у крові своїй, і вінців мученицьких сподоби”

А ми батьки, рідні “пишаємося, що Бог поклав на нас цей хрест – і несімо його гідно. Він просто забрав у нас будні, а залишив свято. Свято високого болю, почесного тягаря врочистості розлуки й празникові миті зустрічей. А буднів у нас – нема, слава Богу” - зазначили організатори виставки.

Довідка.

23 жовтня 2017 року Юрій Колесник загинув біля с. Богданівка Волновахського району. За життя був нагороджений відзнаками та медаллю захиснику України. Посмертно – орденом за мужність.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ