Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Яворівська міськрада затвердила бюджет на 2006 рік

24 січня 2006 року відбулося засідання сесії Яворівської міської ради, на якій депутати ухвалили рішення про затвердження міського бюджету Яворова на 2006 р — про це „Гал-info” повідомили в Управлінні з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації.
Доходи міського бюджету становитимуть 4607,3 тис. гр. Збільшено видаткову частину бюджету, яка становитиме 4710,9 млн грн. Депутати ухвалили рішення, яким затверджено склад тендерного комітету, з врахуванням змін та доповнень до чинного законодавства. Затверджено нові тарифи на надання послуг з утримання будинків і споруд та при будинкових територій, на надання послуг з водовідведеннями, теплопостачанням та водопостачанням.
Починаючи із січня населення м.Яворова платитиме за воду 2 грн 52 коп., за тепло 4 грн. 11 коп. Депутати міської ради також ухвалили рішення про проведення інвентаризації земельних ділянок вздовж р.Шкло з метою проведення робіт з поглиблення її русла. Для проведення робіт з поглиблення русла р. Шкло міська рада очікує отримати субвенції з обласного бюджету у сумі 120 тис. гр. та з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у розмірі 80 тис. грн. Виділено земельну ділянку у м. Яворові під будівництво заводу з ремонту електронної техніки німецькій фірмі COMBASE. На підприємстві при впровадженні повного циклу буде залучено 600 працівників.
Вже 1 квітня, за словами німецьких інвесторів, буде введено в експлуатацію першу чергу заводу, і 100 жінок міста матимуть можливість працевлаштуватися. Чергове засідання сесії Яворівської міської ради відбудеться 31 січня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ