Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Євген Лозовий залишив винниківський «Рух»

У півзахисника Євгена Лозового закінчився термін контракту з винниківським «Рухом», і за взаємною згодою сторони вирішили припинити співпрацю.

Футбольний клуб «Рух» та вболівальники винниківської команди щиро дякують Євгенові Лозовому за спільну роботу. На початку минулого сезону креативний півоборонець приєднався до «рухівського» табору і відразу ж, із першого матчу, коли вийшов на заміну, оживив гру команди. Загалом за «Рух» він провів 27 поєдинків і відзначився 2-ма голами. Євген Лозовий був одним із ключових гравців основної обойми, за рахунок технічних та нестандартних дій постійно створював небезпеку біля штрафних майданчиків суперників, за що заслужено отримував любов прихильників винниківської команди.

Євген Лозовий увійшов в історію «Руху», як один із визначальних виконавців, який вніс чималий вклад у розвиток клубу і допоміг винниківському колективу виконувати турнірні завдання у Першій лізі українського футболу. Бажаємо успішного продовження кар’єри в іншій команді і сподіваємося, що талант цього гравця ще сповна проявиться на футбольних полях.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ