Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Євробачення-2017: всі квитки продано!

​Продано всі квитки на останнє неефірне шоу фіналу Євробачення-2017, а також на вечірнє шоу, яке у прямому ефірі дивитимуться мільйони телеглядачів, і за результатами якого стане відоме ім’я переможця цьогорічного пісенного конкурсу! Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі телеканалу UA:Перший.

Із 14 лютого квитки продавалися на сайті офіційного квиткового оператора Євробачення-2017 Concert.ua. Їхня вартість стартувала від 8 євро, ціна найдорожчого квитка становила 500 євро. Глядацька зала головної арени вміщує більше дев’яти тисяч людей, враховуючи фан-зону та Golden Circle – найближчу до сцени частину фан-зони. У двох секторах трибун обладнані також місця для людей, які користуються візками.

Загалом було розповсюджено більше 64000 квитків на 9 шоу Євробачення, що перевищило прогнозовані результати як по кількості проданих квитків, так і по сумі надходженнях.

Якщо ви не встигли придбати квиток до глядацької зали на фінал Євробачення, то приєднуйтеся до шоу в прямому ефірі на телеканалі UA:Перший та на офіційному сайті телеканалу 1tv.com.ua. Разом із вами виступи 26 фіналістів пісенного конкурсу дивитимуться у всій Європі, а також Австралії та Сполучених Штатах Америки. І саме цієї ночі стане відоме ім’я переможця і країна, яка прийматиме у себе Євробачення-2018.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ