Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Євробачення: Аласанія пояснив, чому остаточний вибір міста відкладений

Київ, Дніпро, Одеса — міста, що пройшли у фінал конкурса, переможець якого буде приймати Евробачення-2017 — кожне по своєму показали просто фантастичне прагнення до прийому величезного европейського шоу. І кожне з міст має свої вади. В когось вони технічні чи технологічні. В когось — фінансові. В когось навіть політичні.

Про це на Фейсбук написав Зураб Аласанія.

І далі: "Всі ті, хто займаються конкурсом в Европі та Україні — ЕМС (Европейська Мовна Спілка), НТКУ (яка є прямим і единим партнером ЕМС в Україні), Організаційний Комітет (до якого входить КабМін майже в повному складі і що він очолюваний прем'єр-міністром країни) — всі ми не хотіли б діяти поспіхом, а хотіли б отримати більше подробиць.

Так, про всі ці вади, що згадані. Ви, будь ласка, уточнить про готелі — щось замало місць. А ви, панове, будь ласка, напишить докладніше про свої відносини з місцевою владою та опозицією — чи не завадять вашим запланованим витратам ваши бюджетні суперечки. А ви, добродії, точніше розкажіть про іншу світового рівня спортивну подію на локації в той же час — перетинаємось, схоже. І всі разом, панове, давайте ретельніше пропишемо фінансові гарантії від ваших міст.

От щоб зважити на все це — остаточний вибір і відкладений. Ми відклали його разом з інспекторами ЕМС — Йон Ола Санд, генпродюсер Евробачення, та Надья Буркхард, спостерігач від Наглядової Ради Евробачення — які були тут два дні, подивилися на всі міста та локації, залишились задоволеними і зрозуміли затримку, бо і самі хотіли б деталей. Час ще трохи терпить, ми не надто вибиваємось з графіку, що склали собі самі.

До того ж — перепрошую, але угоду між НТКУ та ЕМС підписувати доведеться персонально мені. І я хочу бути певний того, що можу відповідати за кожне слово, в неї написане.

PS - кожна команда на чолі з мерами міст просто сама себе перевершила, показуючи місто та локації. Це були справжні змагання.

Я про що — ну ще ж не так давно навіть уявити такого не можна було, щоб мери й гадки не мали (і досі не мають), а хто ж переможе. Всі справи "порешали" б, ви же знаєте.

А ви кажете, нічо в країні не змінюється :0)".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ