Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Ймовірна причина аварії катера у Затоці - трикратне перевантаження

Попередня причина аварії прогулянкового судна у н.п. Затока (Одеська обл.) - майже трикратне перевантаження. Про це у Facebook повідомив глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

"Оглянув місце події, провів нараду зі штабом. 12 загиблих і 2 зниклих безвісти, 20 осіб переведені у лікарню, в основному без серйозних ушкоджень. Зараз міліція встановлює особи загиблих", - зазначив він.

Глава ОДА також зазначив, що додаткову інформацію з приводу госпіталізованих можна отримати за телефоном:  (048) 492 21 84. 

Як відомо, 17 жовтня в смт. Затока перекинувся та затонув пасажирський катер. Внаслідок трагедії загинули 12 пасажирів, двоє осіб зникли без вісти, ще 20 госпіталізовані до медичного закладу, декілька осіб від медичної допомоги відмовилися.

За фактом аварії прогулянкового судна "Іволга" розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.276 - "порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту". Про це 17 жовтня повідомили у прес-центрі облуправління МВС. 

"Правоохоронними органами розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України", - зазначили в міліції.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ