Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юні баскетболістки з Червонограда – переможці обласних змагань

19 та 20 березня у Львові у спортзалі обласної ДЮСШ відбулися змагання з баскетболу серед дівчат 2002-2003 років народження. Участь у турнірі взяли 6 команд: колективи з Сокаля, Червонограда, Яворова, Ходорова, Стрийського району та ОДЮСШ (м.Львів).

Команди були розподілені на дві підгрупи по три у кожній. Переможці груп потрапляли у фінал, другі місця боролися за бронзу, а останні у групі розігрували 5-6 місце.

Найменше пощастило командам зі Стрийського району та Яворова: у групах вони фінішували останніми. В очному протистоянні команда Стрийського району (тренер Яремків У.М.) мінімально перемогла суперниць з Яворова (тренер Федунь Р.М.) -26:25. Бронзу вибороли баскетболістки з Сокаля (тренер Лучкова І.І.), перемігши команду з Ходорова з рахунком 38:24.

У фінальній зустрічі зустрілися команди Червонограда та ОДЮСШ Львів. Львів’янки у групі змогли перемогти Сокаль (31:19) та Стрийський район (41:9), проте в фіналі здобути золоті нагороди не вдалось: перемогу з рахунком 50:28 святкували юні баскетболістки з Червонограда (тренер Голеня Л.О.). Команда ОДЮСШ (тренер Шупяна М.М.) задовольнилися лише срібними медалями.

Матч за 5 місце. Стрийський район – Яворів - 26:25

Матч за 3 місце. Сокаль - Ходорів  - 38:24

Фінал. Червоноград - ОДЮСШ (м.Львів) - 50:28

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ