Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юні карпатівці відвідали клубну базу

Уже традиційно, перед посвятою юних футболістів в карпатівці, діти відвідують клубну базу, де мають можливість познайомитися з гравцями та тренерами першої команди. Прес-служба ФК "Карпати".

Так сталося і в середу, коли ніяка злива не завадила дітям зарядитися оптимізмом та позитивом. У супроводі своїх батьків маленькі вихованці Дмитра Лапицького та Ярослава Гринишина прибули на базу «Карпат» в Брюховичі – у той час якраз закінчувалося тренування першої команди.

Попри дощ, діти одразу ж вибігли на тренувальні поля і почали ганяти м’яча. А щойно закінчилося заняття, Ігор Худоб’як, Артур Карноза, Володимир Костевич та інші футболісти потрапили в щільні дитячі обійми – кожному хотілося зробити селфі чи взяти автограф на пам'ять. Не менше часу за футболістів з дітьми провів Ігор Йовічевіч, щира усмішка якого розслабляла маленьких футболістів та їхніх батьків. 

Екскурсія самою базою – ще одна знакова подія для дітей. Вони буквально не знали, чого в цю мить їм хотілося більше – стрибнути в басейн з блакитною водою чи спробувати себе на одному з різноманітних тренажерів. Їхні очі розбігалися і абсолютно в кожного з’явилася нова мета – у майбутньому стати гравцем «Карпат» і мати повний доступ до усіх цих кімнат та кабінетів. 

По-особливому теплою та затишною видалася зустріч у конференц-залі, де до дітей з батьками прийшли Ігор Йовічевіч, Юрій Беньо, Ігор Худоб’як та Володимир Костевич. Тренери говорили дітям про дорослі речі, без яких не можливо стати професійним футболістом. Але, за словами, наставників, футбольний інтелект не в останню чергу, формується за шкільною партою. А коли діти спитали, які оцінки були у Володі Костевича, то він зізнався, що закінчив школу без «шестірок». 

Після зустрічі, що тривала добрих півгодини, діти ще довго оглядали комфортну карпатівську базу, дивилися на старі та нові фото на стінах, згадували матчі проти «Галатасарая» та «Боруссії», чиї вимпели висіли поруч. Для маленьких футболістів цей день запам’ятається надовго, а вже у п’ятницю на хлопчиків чекатиме черговий крок до карпатівської сім’ї – посвята в футболісти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ