Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Юність" поступилася "Малинську" у товариському поєдинку

Готуючись до старту нового футбольного сезону, «Юність» провела черговий спаринг.

Цього разу суперником нашої команди у товариському матчі на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках був ФК «Малинськ» - один з лідерів поточної турнірної таблиці групи 1 чемпіонату України серед аматорів. Матч завершися поразкою «Юності» з рахунком 1:2.

«Для тренерського штабу команди цей спаринг був дуже інформативним, - каже Богдан Костик, головний тренер «Юності». – Нам вдалося переглянути в дії кількох потенційних новачків команди та й загалом задіяти у матчі усіх без винятку гравців, які є у нашій обоймі. Високий рівень суперника дозволив нам побачити наші слабкі сторони, тому цим спарингом я залишився задоволений».

У кожному з таймів Богдан Костик задіяв різних виконавців, а відтак ігрову практику у цьому поєдинку отримали усі без винятку гравці «Юності». Незважаючи на підсумкову поразку з рахунком 1:2, «Юність» на неї аж ніяк не заслуговувала, оскільки зуміла створити більше гольових моментів. Ймовірно, закономірнішим результатом цього двобою була б результативна нічия. Єдиний гол у складі «Юності» у цьому матчі провів досвідчений Костянтин Деревльов. У показовій контратаці йому асистував Павло Смолинець.

Наступний матч «Юність» проведе у суботу, 23 березня. В рамках півфіналу меморіалу Ернеста Юста наша команда зіграє з ФК «Миколаїв». Початок матчу – 13:00.

ФК «Юність»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ