Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Юність» та «Миколаїв» - перші півфіналісти меморіалу Юста

«Юність» та ФК «Миколаїв стали першими півфіналістами меморіалу Ернеста Юста. ФК «Миколаїв» з рахунком 2:0 переміг «Кордію» з Мурованого, а «Юність» з Верхньої Білки у непростому матчі перемогла випускників школи ФК «Львів», які зараз виступають за «Верес» U-19 – 2:1.

«Миколаїв» у статусі фаворита матчу таки зумів дотиснути «Кордію». Обидва голи у другому таймі діючі чемпіони області зуміли провести у другому таймі. Забивши у матчі вперше, команда Віталія Пономарьова впевнено на класі зберегла для себе позитивний результат.

Матч «Юності» з Верхньої Білки та «Вереса» U-19 повністю виправдав свої сподівання. Для команди Богдана Костика це було справжнє випробовування на фоні дійсно хорошого суперника, який у попередній стадії змагань для когось і сенсаційно, а для когось і ні обіграв одного з фаворитів меморіалу Юста СКК «Демню».

Вихованці школи ФК «Львів», які тепер захищають кольори «Вереса» U-19, дали більш, ніж достойний бій володарю Кубка Львівщини. Молоді вихованці «Львова» намагалися ні в чому не поступатися супернику і при певному збігу обаставин навіть могли розраховувати на вихід до наступного етапу змагань.

Втім, «Юність» - це тепер більше, аніж один з фаворитів меморіалу одного з найуспішніших тренерів в історії львівських «Карпат». Команда з Верхньої Білки, значно підсиливши свій склад у період зимового міжсезоння, явно додала у грі і ймовірно таки вважатиметься одним з головних претендентів на медалі у чемпіонаті Львівщини.

У матчі проти «Вереса» U-19 гравцям «Юності» було непросто. Вдала тактика від головного тренера Богдана Костика, а саме перекриття обох флангів для суперника, краща реалізація гольових моментів і стали запорукою непростого виходу до півфіналу турніру. Голи Яреми Каваціва та Ореста Жолкви принесли перемогу «Юності» з рахунком 2:1.

Варто відзначити те, що другий тайм матчу – справжня насолода для вболівальників. Така гра не могла не сподобатися навіть тим вболівальників, які цього прохолодного вечора завітали до Винник на стадіон імені Богдана Маркевича. А їх, для кого, зрештою, команди і грають, у «Юності» було значно більше. Незважаючи на результат у півфіналі турніру, «Юність» ймовірно таки стане однією з найбільших відвідуваних команд меморіалу уславленого тренера львівських «Карпат».

З ким зіграє «Юність» та «Миколаїв» у півфіналі турніру наразі невідомо, оскільки інші два чвертьфінальні матчі між «Скалою» та «Локомотивом» та «Погонню» і «Малинськом» перенесли через складні погодні умови наразі на невизначений термін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ