Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Юність» з Верхньої Білки стартує у Кубку України серед аматорів

У середу, 29-го серпня, «Юність» із Пустомитівського району зіграє перший матч у рамках попереднього етапу Кубку України з футболу серед аматорських команд сезону 2018/2019.

«Білки» на власному полі у Верхній Білці поміряються силами з чемпіоном Волині останніх трьох років – ФК «Луцьксантехмонтаж №536» (початок поєдинку о 17:00). До слова, нещодавно волиняни здобули Суперкубок Волинської області.

Торік Верхня Білка пройшла попередній етап аматорського Кубку України, здолавши за сумою двох матчів (3:1) «Ізотоп-РАЕС» із Вараша Рівненської області, однак в 1/16 фіналу не пройшли іншого представника Рівненщини – «ОДЕК» з Оржева (поступилися 0:2 і розписали мирову 0:0).

«До протистояння з Луцьком готуємося у звичному режимі. Зараз у нас щільний графік, адже доводиться грати на три фронти – в обласній першості, Кубку Львівщини та аматорському Кубку України, – зазначив у коментарі інформаційному центру Федерації футболу Львівської області спортивний директор «Юності» (Верхня Білка) Борис Саковець. – Торік ми брали участь у кубкових баталіях серед аматорів, тож вирішили не зраджувати своїм традиціям і вирішили ще раз спробувати сили на фоні кращих колективів з інших областей. Хочемо цього року дійти якомога далі в Кубку нашої країни серед аматорських команд.

Наш пріоритет – Прем’єр-ліга і Кубок Львівщини. В нас травмований Ярема Каваців, але найближчим часом він має відновитися. Вочевидь, в аматорському Кубку дамо шанс проявити себе гравцям, котрі мають мало ігрової практики в обласній першості. Запрошую вболівальників зі Львівщини у Верхню Білку підтримати нас. Будемо раді бачити всіх».

Матч-відповідь відбудеться в середу, 5-го вересня, в Луцьку. Ще один представник Львівщини в Кубку України серед аматорів – спортивно-культурний клуб «Демня» стартує з 1/16 фіналу.

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ