Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юрген Клопп: коли ти поступаєшся, то це не означає, що програєш

Головний тренер футбольної команди Ліверпуль (Англія) Юрген Клопп прокоментував невдачу своєї команди у фіналі Ліги чемпіонів проти мадридського Реала (1:3).

"Хочу привітати Реал - вони виграли Лігу чемпіонів. Знаєте, коли ти поступаєшся, то це не означає, що програєш. Нам не пощастило, коли травмувався Салах. Хлопці були шоковані цим. І Реал намагався це використовувати. Хлопці намагалися перебудуватися, після перерви у нас були непогані відрізки у грі, у нас були шанси. Але потім були ці голи, дивні голи. Що ж - так буває", - сказав Клопп на прес-конференції, передає Sportarena.

Тренер Ліверпуля підкреслив, що травма нападника Мохамеда Салаха, яку він отримав у першому таймі гри, була жахливою для команди і підкреслив, що "не можна сказати, що було б, якби Салах залишився на полі".

"На початку поєдинку ми гідно змагалися з Реалом: комбінували, виконували хороші передачі, атакували. Але через десять років ніхто не згадає, як ми програли. Всі будуть знати лише про факт нашої поразки", - сказав Клопп.

Щодо двох грубих помилок воротаря Лоріса Каріуса, німецький тренер сказав, що "помилки були очевидними, і сам Лоріс це розуміє".

"Але в цей момент не варто приділяти цьому увагу - сьогодні просто був не його вечір. Утім, ми підтримали його, ми залишаємося з ним. І, я сподіваюся, з часом багато хто забуде це", - підкреслив Клопп.

"Чи змінив би щось перед фіналом? Ні, нічого. Що я зараз відчуваю? Я не якийсь особливий і вже програвав матчі. Я пам'ятаю, як це. Найнеприємніший вечір після гри, коли повертаєшся додому. І наша дорога додому зараз буде дуже неприємною. ми програли, ми втратили Салаха, а Єгипет втратив свого гравця перед чемпіонатом світу", - сказав наставник Ліверпуля.

Нагадаємо, що у фіналі Ліги чемпіонів, який відбувся в Києві, Реал Мадрид переграванглійський Ліверпуль з рахунком 3:1.

Новоє время

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ