Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юрій Хом’як: Sport Revolution – це можливість почерпнути безцінні знання

У п’ятницю та суботу у Львові відбудеться масштабний спортивний форум, організаторами якого будуть управління спорту Львова та медіаресурс PLAYPRO.
Фото Олена Ляхович

У рамках проєкту відбудуться виступи, дискусії, панельні дебати, надихаючі зустрічі зі топовими спортсменами, презентації, автографсесії та інше на тему спортивного менеджменту та маркетингу за участю провідних експертів галузі.

Метою даного заходу є спортивний професійний нетворкінг, підвищення професійної кваліфікації спортивної ком'юніті міста Львова та популяризація спорту серед широкого населення через створення позитивного іміджу спорту загалом.

Очікуваннями від унікального заходу поділився кандидат в депутати до Львівської міської ради від політичної партії «Слуга Народу» Юрій Хом’як.

«На мою думку, цей захід є унікальним, оскільки у Львові такого ще не було, - каже Юрій Хом’як. – Думаю, це прекрасна можливість почерпнути безцінні знання для людей, які працюють у сфері спорту і не тільки. Все-таки рівень спікерів, про яких повідомляють організатори, говорить сам за себе. Та й загалом дводенна програма є дуже насиченою, можливо, навіть і перенасиченою. Користуючись можливістю, раджу усім не проігнорувати цей цікавий та водночас нестандартний спортивний захід для нашого міста».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ