Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Юрій Хвостенко зіграв Остапа Бендера в Одеському драматичному театрі

«Коли я бачу це нове життя, ці зрушення, мені не хочеться усміхатись, мені хочеться молитись!» «Золоте теля» І. Ільф та Є. Петров

Шахрай і авантюрист Остап Бендер продовжує мріяти про збагачення. Цього разу в компанії трьох  дрібніших злочинців: Шурою Балагановим, старим крадієм Михайлом Паніковським та водієм Адамом Козлєвичем – Остап  починає полювати аж за цілим мільйоном рублів радянського “підпільного мільйонера” Олександра Корейка. В успіху він не сумнівається, адже знає «400 порівняно чесних способів» це зробити. Але чи стануть авантюристи щасливими, чи буде їм що «пилити» і ділити, чи володіння заповітним мільйоном допоможе реалізуватися, чи здійсниться нарешті Остапова мрія всього життя – еміграція в Ріо-де- Жанейро, дізнаєтеся на виставі!

Основним місцем, де розгортатимуться події, є місто Чорноморськ, але нехай вас не вводить в оману топонім, бо насправді ж йдеться про нашу  Одесу з її Приморським бульваром і пам’ятником (Дюку), який усіх зустрічає!

Фото Володимира Андрєєва

Також на вас чекає зустріч з одеситами Ієхієл-Лейб Файнзільбергом (Ільфом) і Євгеном Петровичем Катаєвим(Петровим)! Так-так, іронічні автори тексту існують на нашій сцені разом зі своїми героями.

І хоч цій історії виповнилося 90 років, але поки живуть на світі харизматичні комбінатори і люди, які готові ними зачаровуватися, вона залишатиметься впізнаваною і актуальною. Тож не пропустіть!

https://ukrteatr.odessa.ua/afisha/zolote-telia

Нагадаємо, 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ