Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З 28 вересня на ремонт буде закрита вул. С. Бандери

З 28 вересня на ремонт буде закрита частина вул. С. Бандери — від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Про це в ефірі на радіо ʺЛюкс FMʺ розповів міський голова Львова Андрій Садовий. Також мер коротко окреслив темпи виконання робіт на вул. Шевченка, - інформує прес-служба ЛМР..
Фото ЛМР

ʺМи плануємо почати ремонт вул. Бандери 28 вересня і розпочнемо від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Власне, моя заступниця Ірина Маруняк вже була в ректора Політехніки, поінформувала його і будемо готувати відповідну інформацію, щоб протягом тижня максимально повідомити львів`ян. Хочемо цю ділянку зробити до кінця цього року і потім будемо брати в роботу наступну ділянку.

Вул. Бандери за моєї пам`яті не робили, можливо, ще у радянські часи. Ми ж починаючи з 2008 року робили ділянку дороги від вул. Чупринки, Коперника.

Проект нам допомагали робити німецькі колеги, тому ця вулиця буде максимально комфортна і для пішоходів, і для мешканців, які там живуть, для тих, хто має ровери, для людей, які користуються легковим транспортом, громадським транспортом, бо там, коли їдеш трамваєм, тебе трохи хитає, а так буде рівненька дорога і можна буде нормально проїхати. Питання у тому, що треба міняти колектор, який лежить на глибині 6 м, а це найскладніше у цій роботі - заміна всіх мереж. Також будемо міняти всі водогони, щоб мати чисту водуʺ, — розповів мер Львова Андрій Садовий.

Також міський голова Львова Андрій Садовий розповів, що до весни наступного року планують також виконати основний об`єм робіт на вул. Шевченка.

ʺПо вул. Шевченка ми йдемо з випередженням графіку, зараз активно роблять цю ділянку від церкви Анни до вул. Ярослава Мудрого. Ми плануємо достатньо швидко її закінчити. Потім беремо другу ділянку — до вул. Залізничної і квазікільця. Плануємо на весну наступного року вийти з повністю поремонтованою цією частиною вул. Шевченка. Зараз маємо у проекті вул. Залізничну, яка дає можливість від квазікільця добратись до вул. Городоцької і вокзалу. Думаю, там комфорту та порядку буде набагато більше, а швидкість руху зростеʺ, — додав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ