Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

З початку АТО бойові втрати сягнули 10 710 військовослужбовців, - Генштаб

Поширені засобами масової інформації повідомлення щодо втрат особового складу Збройних Сил України під час проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей не відповідають дійсності, - про це йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ на його сторінці у ФБ.

"Станом на 28.10.2017 року, з початку проведення АТО бойові втрати склали 10 710 військовослужбовців Збройних Сил України, з них безповоротні 2 333, санітарні – 8 377 (поранені та травмовані внаслідок бойових дій).

Протягом 2016 року внаслідок бойових дій загинуло 212 військовослужбовців ЗС України, а санітарні втрати склали 1 277 військовослужбовців ЗС України. При цьому небойових втрат було на 65% менше, ніж бойових.

Поточного, 2017 року, спостерігається тенденція до значного зменшення, удвічі, небойових втрат у підрозділах ЗС України.

Прохання до представників ЗМІ не поширювати недостовірну інформацію та уточнювати дані з офіційних джерел, не маніпулювати громадською думкою поданням викривленої інформації".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ