Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

З початку року Укртранснафта ліквідувала десять врізок до нафтопроводів

16 липня 2019 року спеціалісти АТ ʺУкртранснафтаʺ виявили несанкціоноване втручання в роботу нафтопроводу ʺКременчук-Херсонʺ. Про це повідомили на Facebook-сторінці Укртранснафти.

На місці врізки працівники компанії знайшли два приварені до труби патрубки та приєднаний до них п’ятиметровий гумовий шланг.

О 19.10 год аварійні бригади Укртранснафти завершили роботи з ліквідації зловмисного пошкодження на ділянці ʺКременчук-Херсонʺ, і нафтогін працює у стандартному режимі.

Це вже десята врізка до нафтопроводів, яку Укртранснафта ліквідувала з початку 2019 року.

Нагадаємо, першу врізку цього року спеціалісти Укртранснафти виявили 3 січня на Львівщині на ділянці нафтопроводу ʺЖулин-Дрогобичʺ. Друге несанкціоноване втручання в роботу нафтотранспортної системи Укртранснафта ліквідувала наприкінці січня (н/п ʺБроди-Держкордонʺ). Третю врізку виявили 1 квітня на ділянці ʺМозир-Бродиʺ. Тоді аварійні бригади компанії впродовж дев’яти годин працювали над ліквідацією зловмисного пошкодження труби. Четверта виявлена і ліквідована працівниками Укртранснафти врізка - на ділянці ʺБроди-Держкордонʺ. П’яту врізку до нафтопроводу спеціалісти Товариства ліквідували в кінці квітня (н/п ʺМозир-Бродиʺ). У червні Укртранснафта знешкодила ще чотири врізки: дві - до нафтопроводу ʺКременчук-Херсонʺ та дві - до нафтогону ʺДружбаʺ.

За кожним фактом несанкціонованого втручання в роботу нафтотранспортної системи Укртранснафта повідомила правоохоронні органи.

Укртранснафта

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ