Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

З Росії в Україну намагалися перевезти труп жінки, видаючи її за живу

Надзвичайно цікава ситуація трапилася надвечір у пункті пропуску “Гоптіка» на Харківщині. Рідня намагалася перемістити через кордон з Росії труп жінки, видаючи її за живу. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідоми речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Близько 17.30 до пункту пропуску Гоптівка, що на Харківщині, на в'їзд в Україну прибув автомобіль Форд російської реєстрації під керуванням громадянина РФ. В якості пасажира в транспортному засобі знаходився громадянин України, син водія. Під час огляду транспортного засобу на задньому сидінні правоохоронці виявили труп жінки, яка була посаджена та пристебнута ременем безпеки як жива людина. Вже потім після виявлення трупа, водій, який виявився чоловіком померлої жінки, надав прикордонникам свідоцтво про смерть від 22 жовтня, видане компетентними органами РФ.

Зі слів правопорушників, вони намагались перемістити на територію України труп своєї родички під виглядом пасажирки з метою поховання у Запорізькій області.
Російські правоохоронці, які несуть службу в суміжному Гоптівці пункті пропуску "Нєхотєєвка" в свою чергу, не побачили в переміщенні трупа в такий спосіб нічого надзвичайного, та після проведення всіх контрольних операцій випустили транспортний засіб з території РФ.
Наразі тривають слідчі дії, направлено повідомлення до Нацполіції про вчинення правопорушення, передбачене ст.115 ККУ "Навмисне вбивство", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ