Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За добу на Львівщині трапилось 15 пожеж сухої трави

Впродовж минулої доби рятувальники ліквідували 15 пожеж сухої трави. Про це повідомили 27 квітня гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото: ДСНС

Протягом доби, що минула рятувальники здійснили 15 виїздів на пожежі сухої трави.

Вогнеборці боролись із пожежами сухої трави у: Золочівському, Львівському, Яворівському, Червоноградському, Стрийському районах.

Так, зокрема 26 квітня о 17:14 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу поблизу м. Радехів Червоноградського району на відкритій території. До місця події виїхали вогнеборці 21-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Радехів.

Вогнем знищено суху траву на площі 2000 кв. м. Пожежу локалізовано о 18:08 та повністю ліквідовано о 18:55.

Також 26 квітня о 16:29 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Зубра Львівського району на відкритій території. До місця події виїхали вогнеборці 30-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

Вогнем знищено суху траву на площі 600 кв. м. Пожежу локалізовано о 16:52 та повністю ліквідовано о 17:00.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до усіх громадян: не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях.

Такі необдумані дії вкрай небезпечні, призводять до виникнення пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та дачних садибах.

Спалювання сухої рослинності та сміття завдає величезної шкоди довкіллю, створює загрозу для життя рослинного і тваринного світу, а також нерідко забирає життя і людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ