Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За добу окупанти 14 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ

Упродовж минулої доби, 24 жовтня, внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Двічі ворог застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це інформують в прес-центрі ООС.

Ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об'єднаними силами.
Окремо зазначимо, що ворожі міни 120-го калібру впали на території села Водяне на Маріупольському напрямку. 

Російсько-окупаційні війська, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Вільний, Катеринівка, Новолуганське, Камянка, Піски, Мар'їнка, Тарамчук, Павлопіль, Гнутове та Водяне. 
Вогневого впливу з мінометів 82-го калібру зазнали захисники Павлополя та Гнутового, а по позиціях в районі Пісків ворог стріляв з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Тричі за минулу добу точилися бойові дії навколо хутора Вільний, що на Попаснянському напрямку. Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, підрозділи Об'єднаних сил адекватно і гідно відповідали.

За даними розвідки, протягом доби, було знищено трьох окупантів.

Поточної доби противник тричі обстріляв наші позиції, в районах Авдіївки, Красногорівки і Гнутового. Важке озброєння не застосовувалось. Один військовослужбовець Об'єднаних сил зазнав поранення.

Докладніше про події в районі проведення операції представник Об’єднаних сил розкаже під час щоденного брифінгу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ