Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

За добу поліцейські виявили більше 80 перевізників-порушників

За добу поліцейські виявили більше 80 перевізників-порушників. Про це сьогодні, 23 липня, повідомив заступник Голови Нацполіції – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич. У державі тривають превентивні заходи під умовною назвою «Перевізник».

Олександр Фацевич розповів, що на території держави розпочали роботу спільні мобільні групи з виявлення та документування порушень в сфері пасажирських перевезень. До їхнього складу увійшли працівники відділів безпеки дорожнього руху патрульної поліції та територіальних підрозділів Укртрансбезпеки.

«Упродовж доби забезпечено роботу тридцяти трьох таких спільних мобільних груп. Вже перевірено більше 200 автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів. У результаті складено 87 адміністративних матеріалів», – розповів заступник Голови Нацполіції.

Серед порушень у перевізників – керування без необхідних документів, керування автобусами, які мають технічні несправності та не пройшли обов’язковий технічний контроль, порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху.

Нагадаємо, перший заступник Голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін наголосив, що поліція вживе додаткових заходів для безпеки пасажирів на шляхах України. 

Також Олександр Фацевич повідомив, що з початку року у ДТП загинули 1237 людей, 12,8 тисяч громадян отримали травми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ