Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За добу рятувальники двічі виїжджали ліквідовувати ДТП, - є жертви

Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
1/4
29 вересня в Стрийському районі відбулась смертельна ДТП, а сьогодні, 30 вересня, в с. Луки Самбірського району зіткнулись дві машини внаслідок чого травмовані четверо осіб.

Як повідомляють в ДСНС, 29 вересня о 14:44 до рятувальників надійшло повідомлення про те що, в с. Тухолька Стрийського району, відбулось зіткнення двох автомобіля «Mitsubishi Outlander» та вантажного автомобіля «Renault Premium». 

До місця події було направлено рятувальників 24-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Сколе.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди  загинув водій автомобіля "Mitsubishi Outlander" чоловік, 1972 року народження та травмовано пасажира з автомобіля "Mitsubishi Outlander", 1977 року народження, якого із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в Стрийську центральну районну лікарню. 

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічного інструменту проводилось деблокування загиблого з автомобіля та відключення акумуляторних батарей в автомобілях. 

30 вересня о 03:24 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Луки Самбірського району водійка автомобіля «KIA Sorento» не впоралась з керуванням, внаслідок чого автомобіль зіткнувся з відбійником в результаті перекинувся. 

До місця події було направлено рятувальників 12-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Самбір. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано 4-ох осіб, а саме: водійку, 2004 року народження та пасажира, 1976 року народження яких госпіталізовано в Самбірську центральну районну лікарню. Також травмовано пасажирів, 2000 року народження, 1993 року народження, госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножиць та гідравлічного домкрату проводились роботи по деблокуванню пасажира та відключенню акумуляторної батареї.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ