Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За добу рятувальники Львівщини чотири рази гасили пожежі сухої трави

Протягом доби рятувальники здійснили 4 виїзди на пожежі сухої трави. Про це повідомили 23 листопада Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото: ДСНС

22 листопада о 12:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу поблизу с. Бірче Городоцького району на відкритій території. О 16:38 вогнеборці 45-го ДПРП сел. Великий Любінь ліквідували пожежу. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 1900 кв.м.

Цього ж дня о 16:08 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Добрячин Сокальського району. На місце події було направлено пожежне відділення 33-ої ДПРЧ м. Червоноград. Пожежу вдалось локалізувати о 17:03 та ліквідувати о 17:42. Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 15 000 кв.м.

О 16:19 надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території на об'їздній дорозі м. Яворів. На місце події негайно виїхали рятувальники 23-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Яворів. О 16:48 вогнеборці ліквідували пожежу. Вогнем знищено суху траву на площі 800 кв.

О 16:56 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в в с. Солонсько Дрогобицького району. О 17:32 вогнеборці 5-ої ДПРЧ м. Дрогобич ліквідували пожежу. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 500 кв.м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області наголошують, що спалювання сухої трави, чагарників, сміття та іншої рослинності ЗАБОРОНЕНО!

Пожежі на відкритих територія спричиняють тяжкі наслідки, такі як руйнування родючого шару ґрунту, загибель тварин та людей.

Лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки дозволить уникнути трагічних наслідків та матеріальних збитків.

Будьте свідомі - бережіть себе і природу!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ