Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За добу українські оборонці завдали 11 ударів по особовому складу противника

Авіація сил оборони за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу противника, 5 - по зенітно-ракетних комплексах та 1 - по пункту управління ворога. Про це повідомили 28 червня у пресслужбі Генерального штабу ЗС України.
Фото: Генштаб ЗС України

Триває чотириста дев’яноста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили склад боєприпасів, 11 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях, 3 засоби протиповітряної оборони та станцію РЕБ противника.

Російська федерація продовжує вбивати мирне населення України, і надалі ігнорує закони та звичаї війни, використовує тактику терору.

Сьогодні вночі російські окупанти завдали чергового удару іранськими ударними БпЛА типу “Shahed”. Протиповітряною обороною Сил оборони України шість дронів-камікадзе було знищено.

Крім того, протягом доби противник завдав 2 ракетних та 44 авіаційних ударів, здійснив близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, окрім зруйнованої інфраструктури, постраждали мирні люди.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ