Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За фактом загибелі робітників через падіння ліфта відкрито кримінальне провадження

За фактом загибелі двох робітників у Городоцькому районі поліцейські відкрили кримінальне провадження, - інформують у відділі комунікації поліції Львівської області.
На Львівщині внаслідок падіння ліфта загинуло 2 людей

В Городоцьке відділення поліції 22 травня надійшло повідомлення про загибель двох робітників на приватному підприємстві, розташованому в одному з сіл району.

На Львівщині внаслідок падіння ліфта загинуло 2 людей

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо поліцейські встановили, що близько 11.15 під час виконання вантажних робіт в складському приміщенні стався обрив вантажного ліфта, який впав на двох вантажників, мешканців Самбірщини віком 22 та 32 роки. Від отриманих травм чоловіки померли на місці події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ