Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За контрабанду канабісу у Львові судитимуть молдованина

У Львові судитимуть громадянина Республіки Молдова за контрабанду канабісу. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, слідчими Управління Служби безпеки України у Львівській області, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактомвчинення громадянином Республіки Молдова кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.305 КК України (контрабанда особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб).

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний чоловік у вересні минулого року за допомогою приватного автомобіля у спеціально обладнаних тайниках перевіз через митний кордон України 143 пакети із вмістом особливо небезпечного наркотичного засобу– смоли канабісу (гашишу), загальною масою понад 53 кг.

Зазначимо, що під час поглибленого огляду транспортного засобу на пункті пропуску «Рава-Руська» Львівської митниці Державної фіскальної служби України, вказаний наркотичний засіб вилучено правоохоронцями.

Учора, 15 січня обвинувальний акт у вищевказаному  кримінальному провадженні скеровано до суду для розгляду по суті.

За вчинене обвинуваченому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ