Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За місяць Садовому мають підготувати концепцію використання підземних переходів

Начальник управління економічної політики Олег Синютка, заступник міського голови з питань архітектури та містобудування Андрій Павлів та начальник управління ЖКГ Марія Желіско протягом місяця повинні підготувати міському голові концепцію використання підземних переходів.
 Зокрема, сьогодні на засіданні виконавчого комітету начальник управління економічної політики Олег Синютка доповідав про розміщення рекламоносіїв у підземних переходах, а також мав би доповісти про майбутнє використання та функціонування підземних переходів. Олег Синютка зазначив, що багато підземних переходів не виконують свого прямого функціонального призначення і захаращені різноманітними ятками з товарами.
Зокрема, він навів приклад підземного переходу на площі Галицькій та площі Митній. При цьому він запропонував провести тендер на конкурсній основі на облаштування переходів з можливістю залучення коштів підприємців при умові надання їх в оренду. Проте міського голову не задовольнила інформація, і він дав протокольне доручення дослідити його детальніше. Наразі перевірили дев’ять переходів.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ