Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За минулу добу до поліції надійшло 37 неправдивих повідомлень про замінування

За минулу добу до підрозділів поліції надійшло 37 неправдивих повідомлень про замінування 337 об`єктів в Києві, Дніпрі, Львові, Луцьку, Рівному, Харкові, Запоріжжі, Миколаєві, Полтаві, Черкасах, Одесі, Генічеську. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Терористичні угрупування РФ не припиняють спроби дестабілізувати ситуацію в нашій країні.

"Уявить собі правоохоронцям прийшлося евакуйовувати більше 32 тисяч громадян з 77 закладів швидкого харчування, 18 торговельних центрів, 6 гіпермаркетів, 16 житлових будинків, готелів, 5 станцій Київського метрополітену. Покидьки просто знущалися на громадянами України.

Вже можно сказати, що більшість повідомлень про замінування надходили на електронні адреси різних організацій та підприємств з поштового сервісу з присвоєною ІР-адресою у вказаний часовий період, яка належить ТОВ, що зареєстровано в РФ", - зокрема зазначив Аброськін.

Як зазначають в поліції, від цих жахливих дій терористів щоденно страждають тисячі звичайних громадян нашої країни. Працівники поліції змушені реагувати на кожне таке повідомлення й наші люди по різному ставляться до цього, інколи із підтримкою, інколи із чварами, але, незважаючи ні на що, поліція має перевіряти кожне звернення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ