Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

​За минулу добу на Львівщині травмовані три пішоходи

​За минулу добу на Львівщині травмовані три пішоходи – поліцейські встановлюють обставини подій. Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівщини.

Поліція Львівщини вкотре закликає пішоходів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними, переходити дорогу лише пішохідними переходами та на зелене світло, у темну пору доби використовувати світловідбивні елементи, а водіїв – не перевищувати дозволеної швидкості, відмовитися від ризикованих маневрів та бути уважними, під’їжджаючи до перехресть і пішохідних переходів. Бережіть життя та здоров’я!

Так, 24 листопада, близько 20.30, на автодорозі «Західний обхід міста Львова» у селі Зимна Вода Львівського району водій автомобіля «KIA Sorento», 60-річний житель Вінницької області, здійснив наїзд на двох місцевих мешканок віком 23 і 60 років. Внаслідок ДТП жінки отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 15.00 на вулиці Героїв УПА у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Audi», 34-річний львів’янин, здійснив наїзд на пішохода, 98-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП літній чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімацію.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ