Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За минулу добу на Львівщині у ДТП травмувалися четверо водіїв двоколісних

Упродовж минулої доби, 23 червня, на території Львівської області внаслідок дорожньо-транспортних пригод травмувалися четверо водіїв двоколісних транспортних засобів.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Так, на вулиці Равській у місті Жовква внаслідок зіткнення з автомобілем "Ауді" травмувався водій скутера "Race 50", 50-річний мешканець Львівського району. Попередньо медики діагностували у нього перелом ноги.

На вулиці Виговського у Львові водій автомобіля "БМВ" скоїв наїзд на велосипедиста, 29-річного львів’янина, який рухався в попутному напрямку. З переломом ключиці водія велосипеда ушпиталили.

На вулиці Науковій у Львові зіткнулись одразу чотири транспортних засоби – два автомобілі "Опель", "Пежо" та мотоцикл "Ямаха". 41-річного мотоцикліста, жителя Львова, з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні, де медики діагностували йому, зокрема, численні переломи ребер.

На перехресті вулиць Стрийської та Наукової у Львові водій вантажного автомобіля "Рено" скоїв наїзд на водія електроскутера - львів’янина віком 51 рік. Попередній діагноз скутериста - перелом основи черепа.

За трьома фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. За останнім фактом відкрили провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Тривають досудові розслідування, правоохоронці з'ясовують обставини подій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ