Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За минулу добу на Львівщині вогонь знищив понад 2 га сухої трави

Незважаючи на застереження надзвичайників громадяни вперто продовжують спалювати суху рослинність та сміття, як на своїх присадибних ділянках так і в полі.

При спалюванні трави на присадибних ділянках, вздовж доріг, виникає загроза перекидання вогню на природні ділянки, ліси і більше того навіть на житлові будинки.

Якщо спалювати суху траву на полях, через які проходять високовольтні лінії електропередач, дим і вогонь здатні спричинити замикання ліній електропередач, що може призвести до руйнівних наслідків для населених пунктів та промислових об’єктів.

Тільки за минулу добу через необережне поводження з вогнем на відкритих територіях було зафіксовано 26 пожеж сухої трави. Вогонь знищив понад 2 га .

Так, зокрема вогнеборці боролись із пожежами сухої трави у таких районах: Буському, Кам'янка-Бузькому, Сокальському, Пустомитівському, Жовківському, Городоцькому, Яворівському, Миколаївському, Стрийському, Турківському, Жидачівському, Сколівському, Дрогобицькому а також у містах: Львів, Дрогобич, Броди.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує про ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАННЯ СУХОСТОЮ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ